Шампионката на Ultimate Fighting Championship (UFC) в категория перо Крис

...
Шампионката на Ultimate Fighting Championship (UFC) в категория перо Крис
Коментари Харесай

Крис Сайборг: Раузи и Макгрегър са най-надценените бойци

Шампионката на Ultimate Fighting Championship (UFC) в категория перо Крис Сайборг се трансформира в следващия критик на Ронда Раузи и Конър Макгрегър, откакто дефинира двамата като най-надценените бойци в света.

Властващата дълги години в спорта бразилка даде за образец срещите на Раузи с Аманда Нунеш и Холи Холм и съобщи, че Макгрегър го чака същата орис, в случай че реши въобще да се завърне в клетката.

"Видяхте какво е случи с Ронда Раузи. Всички мислеха, че тя може да победи всеки, само че в последна сметка видяхте по какъв начин приключиха борбите ѝ с същинските бойци. Същото нещо ще се случи и с Макгрегър, в случай че се върне. Бих желала да го видя в дуел с Жакаре Соуса или Хабиб Нурмагомедов. Макгрегър без подозрение е огромно име в ММА средите, само че не съм го виждала против сериозен противник ", съобщи тя.

Сайборг също по този начин засегна и въпроса за това по какъв начин целият спорт се върти единствено към няколко души и по какъв начин те биват разпространявани от организацията в пъти повече, в сравнение с останалите, които се трудят наедно с тях.

"Не ми харесва по какъв начин целият спорт е съсредоточен върху двама души. В един миг те губят и целият интерес изчезва. Трябва да промотирате всичките си бойци. Популяризираха единствено Ронда толкоз дълго време, а къде е тя в този момент? Трябва да рекламирате и останалите девойки. Същата е историята и с Макгрегър, промотираха единствено него в един интервал от време, а него в този момент го няма. Трябва всички да бъдат разпространявани, с цел да не бъдем подвластни единствено от един или двама души ", добави Сайборг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР