Шампионите от Нефтохимик 2010 (Бургас) записаха втора победа в Суперлигата,

...
Шампионите от Нефтохимик 2010 (Бургас) записаха втора победа в Суперлигата,
Коментари Харесай

Найден Найденов: Можехме и по-категорично да затворим мача

Шампионите от Нефтохимик 2010 (Бургас) записаха втора победа в Суперлигата, откакто победиха като посетители Дунав (Русе) с 3:1 гейма в последния мач от 3-ия кръг на шампионата. Бургазли дадоха първия гейм на домакините, само че след несполучливото начало се стабилизираха и записаха крайната победа. Ето какво сподели треньорът на Нефтохимик Найден Найденов за BGvolleyball.com след срещата:

" Започнахме неконцентрирано, не бяхме на нужното равнище против един тим, който играе нелош волейбол. Допуснахме доста неточности и загубихме първата част. След това, обаче, от втората част направихме корекции и повишихме равнището на играта си. Смятам, че можехме доста по-убедително да затворим мача в наша изгода. Изпуснахме да затворим доста леки обстановки ".

" Може би момчетата си помислиха, че елементарно ще бием. Нямаше я настройката. Но против нас всички тимове се хвърлят. Играят освободено и без напрежение, тъй като сме първенците. Важното е, че успяхме да се съвземем, да променим играта си и да запишем крайната победа ".

" Предстои още доста работа с този тим. Психологическата конфигурация е проблем. Може би би трябвало още време за построяването на образа на отбора. Момчетата би трябвало да осъзнаят, че нищо не може да стане бе централизация и огромна готовност. Затова от тук нататък би трябвало да сме на 100% против всеки противник ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР