Шампионите от Ирбис победиха Славия като гост с 9:1 в

...
Шампионите от Ирбис победиха Славия като гост с 9:1 в
Коментари Харесай

Ирбис победи Славия като гост

Шампионите от Ирбис победиха Славия като посетител с 9:1 в мач от националния шампионат по хокей на лед. Двата тима не съумяха да си отбележат гол в първата третина, във втората Ирбис вкараха 6 гола, а в третата Славия върна едно попадение против три на гостите.

За спечелилите 4 гола вкара Томислав Георгиев, по два – Веселин Диков и Мартин Бояджиев, Станислав Мухачев вкара един. За Славия означи Кристиан Симеонов.

„ Стана добър мач, това е най-важното. Нашият вратар Карабаджаков потвърди в този мач, че е най-хубавият в нашето състезание на този пост. Иначе резултатът щеше да е различен. Накрая се поизморихме, рухнахме и платихме цената за това. Но Ирбис разполагат с класни играчи, Мухачев, Диков, Бояджиев са доста мощно нахлуване и това се видя ясно против по-младите ни играчи “, съобщи след мача президентът на Славия Мартин Миланов.

„ Факт е, че подценихме Славия в първата третина, вратарят им избави доста положения. Не играхме добре първоначално, само че по-късно коригирахме съвсем всичко. Започнахме да играем по-колективно, да сътворяваме повече положения, пристигнаха и головете. Беше наложително да спечелим този мач, само че тази седмица имаме доста по-трудна среща – с ЦСКА “, добави треньорът на Ирбис Ивайло Велев.

Репортаж от мача Славия – Ирбис може да гледате в предаването „ Айсинг”, което се излъчва в неделя в 10:00 часа по B1B Box.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР