Шампиони по време на пандемия! Футболният тим на Цървена звезда

...
Шампиони по време на пандемия! Футболният тим на Цървена звезда
Коментари Харесай

"Цървена звезда" - шампион и в пандемия

Шампиони по време на пандемия! Футболният отбор на " Цървена звезда " ликува, откакто съумя за 31-и път да завоюва купата в Сърбия.

Първенството на западната ни съседка беше възобновено преди ден (на 29 май), като на " звездашите " им беше нужна една победа, с цел да останат недостижими на върха. 3 кръга преди края отборът, воден от Деян Станкович, има 72 точки в актива си, до момента в който " безконечният зложелател " " Партизан " е на второ място с 58 точки.

В мача нощес " Звезда " победи " Рад " с безапелационното 5:0, а последният съдийски сигнал даде началото на луди празненства!



Титлата е трета поредна за " червено-белите " и 31-ва в историята на тима.

На трибуните на стадион " Райко Митич " (познат като " Мала Маракана " ) не участваха почитатели поради ограниченията за битка с ковид.



Въпреки това първенците направиха спонтанен церемониал по околните улици. Феновете пък подцениха възбраните и излязоха да поздравят любимците си, палейки факли и димки в алено.



Преди да се качат в рейса, футболистите на " Звезда " пяха, скачаха и се прегръщаха с последователите, пристигнали пред стадиона, с цел да отпразнуват триумфа в тежката обстановка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР