Шампионът в полутежка категория Ян Блахович е очаквал от UFC

...
Шампионът в полутежка категория Ян Блахович е очаквал от UFC
Коментари Харесай

Ян Блахович: Адесаня ще ме запомни за цял живот

Шампионът в полутежка категория Ян Блахович е очаквал от UFC да му предложат борба с Израел Адесаня. Наскоро стана ясно, че от организацията желаят да ги изправят един против различен през март 2021 година за купата в полутежка категория. Непобедения първенец в междинна категория ще се качи при по-тежките, с цел да търси втори пояс.

Блахович не е подготвен да се раздели с купата, която завоюва преди няколко месеца. 37-годишния поляк счита, че за Адесаня ще е по-добре да се бие с войник, който е по-назад в класирането. " Prince of Cieszyn " споделя, че в полутежка категория всичко е друго и Адесаня ще си има проблеми. Блахович се вълнува от тази борба и се закани, че ще победи и Адесаня ще го помни за цялостен живот:

" Един ден след моята борба знаех, че те биха желали да създадат пердах сред мен и Адесаня. Изпратиха ми известия в самолета, когато бях на път за у дома. Така че бях малко сюрпризиран, само че и разчувствуван, тъй като той е един от най-хубавите. Той в никакъв случай не е губил борба в ММА, тъй че в случай че те създадат тази борба, аз ще съм първият, който ще го победи и той ще го запомни до края на живота си. Ще бъде необикновено. Малък бонус за мен. През целия си живот съм в тази категория, тъй че знам всичко за тази категория.

Всичко е друго. Кардиото е друго. Таймингът е друг. Скоростта е друга. Можете да упражнявате с момчета в тежка категория, можете да упражнявате с момчета от полутежка дивизия, само че това е подготовка. Битката е напълно друга. Когато бойците трансформират категорията си, те имат проблеми с това, проблеми с всичко. Не всеки може да бъде подготвен за това. Ще забележим. Може би Адесаня ще е подготвен за това, само че не мисля. Ако желае да направи първата си борба в моята категория с първенеца, тогава това ще бъде проблем за него. Мисля, че за него е по-добре първо да се бие с някой войник, който не е напред в класирането. Ако желае да усети полската мощ, тогава ще съм подготвен за неговия хубав жанр. "
Вижте тази обява в Instagram.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР