Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов коментира поведението

...
Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов коментира поведението
Коментари Харесай

Нурмагомедов: Макгрегър се държи като стара проститутка!

Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов разяснява държанието на Конър Макгрегър по време на директно негово включване в “Инстаграм”. Орелът обсъждаше с почитателите анулирания дуел с Тони Фъргюсън, когато Макрегър изиска от него да го добави за взаимно лъчение. Хабиб обаче не го направи и вместо това изключи камерата.

“Конър в моя “Инстаграм”? Знаеш ли какво мисля за това? Той се държи като остаряла продажница, на която ѝ липсва внимание. Неговото време отмина, предайте му от мен това”, съобщи Нурмагомедов пред ESPN.

Хабиб сподели още, че в никакъв случай не се оттеглял публично от дуела против Тони Фъргюсън на 18 април и съобщи, че би трябвало да знае мястото на борбата, преди да вземе решение. Първоначално тя трябваше да се състои в Бруклин, само че този вид отпадна поради международните ограничавания за осъществяване на огромни събития поради пандемията от COVID-19. След отменянето на мача Фъргюсън насочи остри обвинявания към Нурмагомедов, а в четвъртък същото направи и някогашният първенец и противник на Хабиб - Конър Макгрегър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР