Шампионът Реал Мадрид постигна труден успех с 2:1 на терена

...
Шампионът Реал Мадрид постигна труден успех с 2:1 на терена
Коментари Харесай

Себайос измъкна "Реал" Мадрид срещу закъсалия "Алавес"

Шампионът " Реал " Мадрид реализира сложен триумф с 2:1 на терена на предпоследния в класирането " Алавес " в мач от шестия кръг на испанското футболно състезание.

Възпитаниците на Зинедин Зидан събраха 11 точки и заемат четвъртото място, само че на цели 4 точки зад водача " Барселона ", който по-късно довечера гостува на новака " Жирона ".

Дани Себайос откри резултата в десетата минута за столичани, откакто получи пас от ляво от Марко Асенсио, пребори се с тяло със бранител на противника и с удар по тревата от 15 метра не даде шансове на Фернандо Пачеко.

Пет минути преди почивката " Алавес " изравни с първия си гол за сезона. Мунир Ел Адади центрира от дясно и Ману Гарсия с глава засече под гредата за 1:1.

В 43-ата минута мадридчани възвърнаха задатъка си. Даниел Карвахал пусна пас в наказателното поле, бранителите на домакините не съумяха да изчистят добре и Себайос още веднъж беше прецизен с шут от към 15 метра.

След малко повече от час Кристиано Роналдо удари гредата за " Реал " с удар от отдалеченост, а седем минути по-късно домакините бяха покрай изравняването, само че Алфонсо откри напречната греда с шут от наказателното поле.

Гостите насочиха повече от 20 удара към вратата на противника, само че не демонстрираха нужната успеваемост и можеха да бъдат осъдени.

" Алавес " остана без точка от началото на сезона, допускайки шесто следващо проваляне.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР