Шампионът от миналата година Андрей Рубльов записа изненадваща загуба при

...
Шампионът от миналата година Андрей Рубльов записа изненадваща загуба при
Коментари Харесай

Шампионът Рубльов отпадна още на старта

Шампионът от предходната година Андрей Рубльов записа изненадваща загуба при завръщането си на шампионата от сериите Мастърс 1000 в Монте Карло. Шестият в схемата руснак отстъпи с 4:6, 4:6 пред представителя на Австралия Алексей Попирин след час и 40 минути игра на централния корт в Княжеството.

Попирин игра извънредно нападателно и завърши срещата с 25 печеливши удара на сметката си, които му помогнаха да запише шеста победа над тенисист от челната десетка и първа над Рубльов (1-1 в директните двубои).

Това е и едвам вторият случай, в който Попирин побеждава топ 10 тенисист на клей, откакто предходната година в профил Феликс Оже-Алиасим в третия кръг на Мастърс 1000 шампионата в Рим.

За Попирин това е четвърто присъединяване в Монте Карло, като той доближава до третия кръг за първи път в кариерата си. 24-годишният тенисист, който на старта победи в три сета представителя на Франция Корентен Муте, ще срещне в идващия кръг сънародника си Алекс Де Минор, който записа триумф в три сета над Талон Грийкспоор – 2:6, 6:2, 6:3.

Рубльов завоюва първата си Мастърс 1000 купа в Монте Карло предходната година, когато на финала победи Холгер Руне. Сега обаче руснакът беше бледа сянка на най-хубавата си версия и отпадна още след първия си мач в конкуренцията.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР