Шампионът Наполи преживя поредни сложни мигове през кампания 2023/24. Притежателят

...
Шампионът Наполи преживя поредни сложни мигове през кампания 2023/24. Притежателят
Коментари Харесай

Наполи демонстрира шампионски характер за късен обрат на Диего Марадона


Шампионът Наполи претърпя следващи комплицирани мигове през акция 2023/24. Притежателят на Скудетото се нуждаеше от късен поврат, с цел да надвие Верона с 2:1 на стадион " Диего Армандо Марадона ".
 Удинезе - Монца 0:0 в Серия А
Удинезе изпусна Монца

Домакините с 13-о тъждество

По този метод селекцията на Валтер Мадзари се изкачи с няколко места нагоре и към този момент е седма, обаче на единствено точка от четвъртата позиция. А тя наподобява като " избавителна " за " партенопеите " през този искрено разочароваш сезон.

Първото полувреме предложи няколко положителни благоприятни условия за домакините, само че Лоренцо Монтипо впечатли с отлични намеси.
 Болоня - Сасуоло 4:2 в мач от Серия
Болоня пречупи Сасуоло в зрелищен мач

" Сеньо-червените " още веднъж се приближиха до зона Шампионска лига

Втората част редуваше офанзиви и пред двете порти. А първи кръв на своя конкурент " пуснаха " " мастифите ". Верона поведе посредством гол на Копола в 72-ата.

Наполи въпреки всичко не се отдаде на суматохата и седем минути по-късно Сирил Нгонге, пристигнал точно от Верона, и правещ своя дебют за първенците, вкара за 1:1.

180 секунди преди последния съдийски сигнал, предстоящо в ролята на воин влезе Хвича Кварацхелия. Грузинецът се възползва от чудесно подаване на Мацоки и донесе значимия триумф за Наполи с 2:1.
 Торино - Салернитана 0:0 в мач от Серия
Салернитана добави точица към скромния си актив

" Водните кончета " изковаха 0:0 против Торино
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР