Шампионът на IBF, IBO, WBC и WBA в средна категория

...
Шампионът на IBF, IBO, WBC и WBA в средна категория
Коментари Харесай

Головкин: Готов съм за реванша, но дали Канело е готов?

Шампионът на IBF, IBO, WBC и WBA в междинна категория Генади Головкин (37-0-1, 33 КО) е подготвен за още една зрелищна боксова борба с мексиканската суперзвезда Саул "Канело " Алварес (49-1-2, 34 КО).

Двамата премериха сили през септември в Лас Вегас, а борбата приключи със противоречиво съдийско тъждество. Сега промоутърите на двамата спортисти разискват изискванията за втора среща, само че Головкин не е убеден на 100%-а, че неговият конкурент в действителност желае тази борба.

"Не знам дали ще има втора борба - би трябвало да попитаме Канело. Аз съм подготвен, купите са при мен, дано се срещнем през май ", съобщи Генади Головкин.

"Бях сюрпризиран, когато той съобщи, че ме е победил в първата среща. Това не е правилно, той не се усещаше добре на кръга с мен. Понякога борбите са сложни, считам че първата беше добра, само че втората ще бъде доста по-интересна ", добави казахстанеца.

До края на 2016-а година Головкин бе нокаутирал 23-ма съперника поред. През 2017-а година тази серия откри своя край, откакто Головкин изкара по 12 рунда в последните си две срещи - против Даниел Джейкъбс през март и по-късно с Канело през септември.

Сега Головкин още веднъж отхвърли да планува крайния излаз на раванша, само че той чака още една изтощителна борба.

"Смятам, че завоювах първата борба, само че няма да настоявам, че в този момент ще го нокаутирам - тъй като това е сложен спорт и мисля, че ще бъде сложна борба и за двама ни ", приключи Генади Головкин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР