Шампионът на България за последните 10 години е един и

...
Шампионът на България за последните 10 години е един и
Коментари Харесай

ЦСКА и Левски са основни фаворити на Betano за Купата на България

Шампионът на България за последните 10 години е еднакъв, а тази година се обрисува като една от най-оспорваните. И въпреки всичко, съгласно експертните и коефициент от 1.30 са за последна победа на Лудогорец в Първа лига. Турнирът за Купата обаче остава отворен, а след завръщането на Мъри Стоилов, ЦСКА и Левски са измежду главните любимци на най-новия букмейкър в България- Betano. Ето какви коефициенти може да ви предложат от Бетано за Купа в ръцете на „ сини “ или „ червени “.

Какво ни демонстрират коефициентите?

И тук Лудогорец е с едно гърди пред всички останали. „ Орлите “ смениха треньора, а надали има експерт, който да не вижда, че разполагат с най-класните футболисти в България. И въпреки всичко, главен фокус за Домусчиев и неговите подопечни постоянно е била шампионската купа, която им дава късмет да играят в пресявките на Шампионската лига. „ Зелените “ имат извоювани 2 Купи, само че те пристигнаха през 2011-та и 2013-та. Бетано предлага коефициент от 2.20 за разградчани, само че ние ви предлагаме да пренебрегнете този
залог.

Доста са изравнени възможностите на Левски и ЦСКА за последна победа. „ Армейците “ са на втора позиция с коефициент от 4.50, а „ сините “ са 3-тия топ любимец, като може да заложите за тях при множител 5.50. Следват Локомотив Пловдив и Славия с по 8. Далеч обратно остава Берое с 40. Старозагорци ще се разделят с голяма част от стартовите си състезатели и разумно остават много обратно. Betano предлага и коефициенти по 150 за втородивизионните Монтана и Септември София.

Какво ни предложи жребия?

Есенния дял започва с ¼ финали. Фортуна не бе благосклонна с ЦСКА и момчетата на Стойчо Младенов ще би трябвало да се изправят против Локомотив Пловдив в един мач, събрал носителите на последните три Купи на България. Левски и Лудогорец играят против отбори от второто равнище на родната футболна пирамида и са твърди любимци за продължение към полуфиналите. Последната двойка опълчва Славия и Берое, като всичко друго, с изключение на победа за „ белите “, би се приело като голяма изненада.

Мечтата на Левски

Още първоначално, Станимир Стоилов съобщи, че се концентрира върху шампионата за Купата на България. Клуб като Левски не може да си разреши да не се бори за купата. Въпреки сложното финансово положение, хасковският експерт стабилизира отбора. Откакто Мъри пое „ кормилото “, „ сините “ печелят по над половин точка повече във всеки един мач от шампионата. Тимът към този момент има положителни шансове да влезе в първата 6-ца и е измежду огромните любимци за Купата. На „ Герена “ съумяха да създадат и някаква селекция. Рано, рано Левски разгласи привличането на двама бразилци и един бранител, който сега играе в Купата на Африканските народи. Финансовите проблеми обаче не стопират и от „ Георги Аспарухов “ си потеглиха Боби Цонев, Мартин Петков и Гьоко Зайков. Близнакът бе измежду огромните водачи в съблекалнята и няма по какъв начин да не липса. Зайков също направи мощни мачове.

Левски имаше шанс и с жребия. Те ще се нуждаят от още, в случай че желаят да вдигнат трофея. Ако излезем отвън фенските аспирации, съставът на „ сините “ изостава сензитивно като качество от ЦСКА и Лудогорец. Това се видя пределно ясно в директните конфликти за състезание. Ако Левски се падне на ½ край против Славия, отборът може и да вдигне Купата, в случай че обаче шансът ги прати против ЦСКА или Лудогорец, надали ще успее да ги в профил във формат от два мача. Стигне ли до край, Левски може да победи всеки пред страхотната си аудитория.

ЦСКА има най-хубави шансове да отбрани трофея

„ Червените “ са актуалните носители на оценката. Селекцията им върви постепенно, само че въпреки всичко съумяха да се подсилят с един нападателен състезател, а се чака и още едно попълнение от Колумбия. От „ Армията “ си потеглиха двама бранители, които не бяха измежду главните фигури в състава. би трябвало да намерения и да укрепване в халфовата линия. ЦСКА страдаше от късия си състав през есента, само че в този момент ще може да изстиска много повече от своите играчи в по-разредения цикъл.

„ Червените “ има доста сложен мач против Локомотив, само че и задоволително капацитет да отстранят пловдивчани. „ Бяло-черните “ към този момент не са тима на Бруно Акрапович, който газеше наред в този шампионат. При апатията на Лудогорец, „ алените “ имат най-хубави шансове. Те минаха през Лудогорец на ½ финалите през предходната година, а класата им ще ги направи сериозен любимец против всички останали отбори. За това, ние ви съветваме да заложите на в дълготрайните коефициентите на БЕТАНО БГ за Купа на България.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР