Шампионът на България се изправя срещу Локомотив (София) в мач

...
Шампионът на България се изправя срещу Локомотив (София) в мач
Коментари Харесай

Локо ще опита да спре шампиона Лудогорец на Васил Левски

Шампионът на България се изправя против Локомотив (София) в мач от 18-ия кръг в efbet Лига.

След като разгромиха " железничарите " с 5:0 в Разград при започване на сезона, в този момент " орлите " ще търсят нов триумф против този противник, само че на Националния стадион " Васил Левски ".
" Отличен " 6 за Лудогорец и " слаб " 2 за Локо (Сф) 
Лудогорец има 13 победи след 15 изиграни мача в Първа лига, като е позволил единствено две провали - от Славия през септември и от ЦСКА 1948 през ноември.

Завърналият се в елита на България Локомотив е в трагична форма, откакто последната му победа в шампионата пристигна през септември.



Локомотив София е изгубил пет от последните си седем мача в родния шампионат, като другите два дуела бяха равенства. Не е изненада, че коефициентът за победа на Лудогорец, предлаган от , е 1.16.

За тъждество на Националния стадион коефициентът е 8.75, до момента в който за победа на Локомотив - 23.00 коефициент.
Може ли Лудогорец отново да вкара 5 гола на Локомотив?
Лудогорец е с най-силната офанзива и отбрана в шампионата, като е вкарал 39 гола и е позволил единствено 10. Коефициентът за над 2,5 гола в мача е 1.62, а за под 2,5 гола - 2.50.

За " повтаряне " на разгрома от предходния мач с 5:0 предлага залог над 4,5 гола в мача, който е с коефициент 4.60. Сходен залог е Лудогорец да вкара над 4,5 гола в мача, където коефициентът доближава 7.00.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, може да търпят промени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР