Шампионът на България, носител на Суперкупата и на Купата на

...
Шампионът на България, носител на Суперкупата и на Купата на
Коментари Харесай

Левски Лукойл се върна в училище

Шампионът на България, притежател на Суперкупата и на Купата на България Левски Лукойл възобнови благородната си самодейност под надпис: „ Играй баскетбол, бъди умен”. Този път на събитието не съумя да бъде талисманът на „ сините” – лъвчето Лъвский, само че и посланиците, които управлението на тима изпрати си ги биваше.
 Левски Лукойл се върна в учебно заведение @@@

Днес през прага на 115-то ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий” в Горни Богров минаха обичаните баскетболисти на „ сините” – капитанът Асен Великов и Божидар Аврамов, а дружно с тях в учебно заведение се върна и Веселин Веселинов – тийм управител на Левски Лукойл.
 Левски Лукойл се върна в учебно заведение @@@

Тримата посетиха час по физическо образование, където бяха посрещнати задушевно и от учителя Александър Тсоканов, и от жадните да се допрян до своите спортни герои деца. С гостоприемството си, шефът на 115 ОУ Ирена Стамболиева пък накара Аврамов, Великов и Веселинов да се почувстват като вкъщи си.
 Левски Лукойл се върна в учебно заведение @@@

Божо и Асен демонстрираха на малчуганите разнообразни тънкости в дрибъла, подаването и техниката при боравене с топката, а също така, за наслада на учениците беше включена и игра един на един. Възпитаничка на учебното заведение стопли сърцата на Великов и Аврамов като ги изненада с персонално нарисувани от нея техни портрети. Посещението приключи с дълго разпределяне на подписи и фотоси за спомен, само че и с обещанието, че идната среща следва и ще бъде скоро.

А дотогава – всяко момче и момиче, в чието сърце към този момент е запалено огънчето на баскетболната игра, е добре пристигнало в зала „ Универсиада”, където Левски играе домакинските си мачове в НБЛ.

ГАЛЕРИЯ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР