Шампионът на България Лудогорец приема ирландския Шамрок Роувърс в първи

...
Шампионът на България Лудогорец приема ирландския Шамрок Роувърс в първи
Коментари Харесай

Лудогорец посреща Шамрок Роувърс тази вечер в опит да вземе добра преднина

Шампионът на България Лудогорец приема ирландския Шамрок Роувърс в първи мач от втория прелиминарен кръг на Шампионска лига. Мачът е довечера в Разград, от 20:45 часа.

Разградчани минаха през първия прелиминарен кръг, побеждавайки на два пъти черногорския Сутиеска. Шамрок пък се оправи с Хибърниънс.

През уикенда разградският отбор реализира втора победа в efbet Лига, откакто надделя вкъщи Локомотив Пловдив с 2:0.

Треньорът на " орлите " Анте Шимунджа няма съществени кадрови проблеми, като само под въпрос за дуела до последно ще бъде полузащитникът Клод Гонсалвеш.

Наставникът на разградчани съобщи преди дуела, че разликата сред Шамрок и Сутиеска е голяма.

" Има огромна разлика сред Шамрок и Сутиеска. Играят в разнообразни системи. Много са нападателни вкъщи с доста играчи напред и трима откъм гърба. Те ротират доста в атакуващата част на играта. Разликата е голяма. Ние би трябвало да се приспособяваме, само че също по този начин ще се опитаме да наложим нашия жанр на игра ", показа Шимунджа.

В групата на " орлите " за мачовете от втория квалификационен кръг попадна испанският нападател Ихинио Марин, който размени продадения Шакил Пинас.

Лудогорец към този момент знае името на евентуалния си противник за идната фаза на конкуренцията. Ако първенците отстранят Шамрок, то в третия кръг ще играят против спечелилия от двойката сред Динамо Загреб и Шкупи.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР