Шампионът Манчестър Сити посреща датския Копенхаген в мач-реванш от 1/8-финалите

...
Шампионът Манчестър Сити посреща датския Копенхаген в мач-реванш от 1/8-финалите
Коментари Харесай

Манчестър Сити трябва да довърши започнатото срещу Копенхаген

Шампионът Манчестър Сити посреща датския Копенхаген в мач-реванш от 1/8-финалите на шампионата Шампионска лига. Срещата на стадион „ Етихад “ започва в 22:00 часа и на уеб страницата Gong.bg ще проследим онлайн всичко най-интересно от конфликта.

Настоящите първенци на Европа имат стабилен задатък от 3:1 след първата среща в датската столица. Тогава „ жителите “ поведоха, само че позволиха равнене. То обаче не се резервира дълго и британския отличник съумя да стигне до удобната преднина.

Сега играчите на Хосеп Гуардиола би трябвало да довършат започнатото, само че те може би ще мислят и за основното дерби с Ливърпул през уикенда. В неделя Сити гостува на „ Анфийлд “ в един от решаващите мачове в борбата за купата в Англия.

„ Шампионската лига става все по-силна и все по-трудна. В първата ми година в Барселона си мислех, че няма по какъв начин да не стигнем полуфиналите. Сега е толкоз мъчно да играеш полуфинал. Отборите са по-силни и треньорите са по-добри. Всичко е по-трудно, в сравнение с когато аз бях футболист “, показа Гуардиола на конференцията преди дуела.

More action coming up!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР