Шампионът Лудогорец излиза тази вечер от 19,55 часа срещу Байер

...
Шампионът Лудогорец излиза тази вечер от 19,55 часа срещу Байер
Коментари Харесай

Лудогорец излиза за честта си в Леверкузен

Шампионът Лудогорец излиза довечера от 19,55 часа против Байер Леверкузен в дуел от петия кръг на група А на Лига Европа. " Орлите " от Разград изгубиха шансове да продължат в 1/16-финалите, откакто реализираха едвам две равенства до момента, до момента в който немският отбор си обезпечи класирането напред.

Българският отбор може да съжалява за позволения поврат от 2:0 до 2:3 в Разград против Байер на старта на акцията и през днешния ден ще се опита да отбрани името и достойнството си на " БайАрена ". Това беше очебийно и от румънския нападател на отбора Клаудиу Кешерю, който по всяка възможност ще стартира като запаса, а офанзивата ще води полякът Якуб Шверчок.

Треньорът на противника Хайко Херлих призна, че ще пусне част от футболистите, които играят по-рядко, само че това не значи, че Байер няма да търси успеха, защото задачата пред тима е да завоюва първото място в групата.

Двубоят е значим за Лудогорец и от финансова позиция, защото успехите в Лига Европа носят по 570 000 евро, а равенството - 190 000 евро. Победителят в групата прибира 1 милион, което дава мотивация на Байер. Мачът има значение и за клубния коефициент на " орлите ", тъй като през идващия сезон ще отпадне този от 2014/2015 година.
Вероятни сформира: Байер Леверкузен: Йозкан, Вийзер, Йедвай, Драгович, Вендел, Паулиньо, Баумгартлингер, Телин, Воланд, Бейли, Хаверц. Лудогорец: Ренан, Недялков, Форстър, Моци, Сисиньо, Дяков, Саша, Вандерсон, Марселиньо, Ж. Паоло, Шверчок.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Лига Европа 5 кръг, четвъртък 29 ноември  Байер Леверкузен 19:55предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР