Шампионът Лудогорец излиза днес от 22 часа българско време на

...
Шампионът Лудогорец излиза днес от 22 часа българско време на
Коментари Харесай

Лудогорец излиза за протоколен реванш в Северна Ирландия в търсене на рекорд

Шампионът Лудогорец излиза през днешния ден от 22 часа българско време на стадион " Сийвю " в Белфаст против локалния Крусейдърс допълнително от протоколен реваш от първия квалификационен кръг в Шампионската лига.

В първия мач в Разград " орлите " разгромиха противника със 7:0 и към този момент мислят за идващия си противник, който ще бъде излъчен от двойката Видеотон - Дюделанж (1:1 в първия мач в Люксембург).

Аут от състава на Лудогорец за този мач са Клаудиу Кешерю и Густаво Кампаняро, като румънецът има проблеми с дясното коляно, а на мястото на Кампаняро се чака да стартира Лукас Саша.

Главният управител Пауло Аутуори ще търси втори триумф над северноирландците с много от запасите и някои млади футболисти като Доминик Янков. Дебют за " орлите " се чака да направи новото попълнение Антон Огнянов.

Срещу Крусейдърс Лудогорец ще се опита да усъвършенства личния си връх за най-голяма победа при посещение в Европа. Към днешна дата това е триумфът с 3:0 над черногорския Младост в Подгорица от 2016 година.

Иначе върхът за български отбор се държи от Левски, който разрушава със 7:1 финланския Рейпас Лахти за КНК в далечната 1976 година.
Вероятни сформира:
Крусейдърс: О'Нийл, Форсайт, Бърнс, Койетс, Уард, Кадел, Лоури, Сноди, Карвил, Хийтли, Оуенс.
Лудогорец: Браун, Недялков, Терзиев, Форстър, Панов, Саша, Дяков, Вандерсон, Марселиньо, Мисиджан, Шверчок.
ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР