Шампионът и хегемон в българския клубен футбол Лудогорец стартира днес

...
Шампионът и хегемон в българския клубен футбол Лудогорец стартира днес
Коментари Харесай

Лудогорец потегля към групите на ШЛ срещу северноирландци

Шампионът и хегемон в българския клубен футбол Лудогорец започва през днешния ден от 20 часа присъединяване си в Европа. Разградчани се изправят против непретенциозния северноирландски Крусейдърс в първия квалификационен кръг на Шампионската лига.

Достигането до групите е съществена цел на " орлите " и по тази причина е значимо по какъв начин ще бъде направена първата крачка, а точно - с безапелационна победа.
Двубоят ще е дебют в Европа за основния управител на отбора Пауло Аутуори. Бразилецът не възнамерява да прави огромни промени в състава по отношение на 11-те, спечелили Суперкупата на България против Славия.

Единствената смяна се чака да бъде на вратарския пост, където Ренан и Браун се ротират. В групата за мача е и новото попълнение Антон Недялков, само че той ще стартира като запаса, защото е изостанал с подготовката. Аут са и Григоре, който лекуваше контузия, както и полския национал Яцек Горалски, който беше на международното в Русия.

Гостите идват без двама от главните си играчи - Колин Коейтс и Шон Уард, които са в отпуск и са на почивка. Мениджъръг на Крусейдърс Стивън Бакстър показва огромен почит пред " орлите " преди мача, като назова Лудогорец топотбор, който играе в мощно състезание като Първа лига.

" Целта пред Лудогорец е да държи високо равнище. Имаме капацитет, само че би трябвало да вдигнем вътрешната конкуренция в отбора. Надявам се да отговоря по най-хубавия метод на положителното посрещане, което ми оказаха всички в Лудогорец ", сподели от своя страна Аутуори.
Вероятни сформира: Лудогорец: Браун, Сисиньо, Моци, Форстър, Натанаел, Дяков, Кампаняро, Мисиджан, Марселиньо, Вандерсон, Кешерю. Крусейдърс: О'Нийл, Бърнас, Беверланд, Нимик, Руди, Ловри, Омпсън, Карвил, Къшли, Уайт, Оуенс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР