Ние сме наясно каква е ситуацията. Искам да успокоя цялата

...
Ние сме наясно каква е ситуацията. Искам да успокоя цялата
Коментари Харесай

Стадионът на ЦСКА-София ще бъде построен, увериха от клуба

„ Ние сме наясно каква е обстановката. Искам да успокоя цялата армейска общественост, че стадионът ще бъде издигнат. Самият факт, че сме напреднали с демонтажа не е инцидентен. Наясно сме какви са административните спънки. "

Това съобщи изпълнителният шеф на ЦСКА Стоян Орманджиев по отношение на изявлението на основния проектант на София Здравко Здравков, че клубът към момента няма позволение за градеж на нов стадион.

" Имаме неприятел, доста добре знаете кой е, споделя се Николай Веселинов, той е жалбоподател. Имаме решение в наша изгода, той би трябвало да си вземе решение, само че се бави, само че се бави заради неведоми за нас аргументи, не можем да кажем какви са доводите. Със сигурност той е незаинтересована страна. Ние имаме вяра, че съдът ще предприеме нужните ограничения ", добави той.

" Филип Филипов е обикновено да бъде по-отговорен към спортната част, а аз към административната част. За ДЮШ имаме концепция и място, само че няма да го споделя, тъй като има ужасно доста недоброжелатели. Мястото е определено и го има, само че става постепенно. Ние сме планували, че в идващите две години ДЮШ ще страда. Ние би трябвало да се преместим и децата да упражняват терени чартърен. Няма да бъде притежател и основен скаут. Ще има конструкция, ще има цялостно доверие на треньора. С всички футболисти, които са с изтичащ контракт, са извършени диалози ", сподели още Орманджиев.

" Не съм толкоз осведомен с тези промени, които се взимат в Народното събрание, факт е, че това решение се взе супер бързо и единомислещо, дай Боже, да бъде по този начин когато се приказва за детски лечебни заведения и пенсии. Аз по-скоро считам, че това нещо, а и освен мое мнение, е преждевременно решение, което повече ще донесе вреди, в сравнение с ще донесе изгоди ", разяснява Орманджиев по отношение на възбраната за реклама на хазарт в медиите.

" Основните спонсори в спорта са бетинг фирмите, това не е загадка, освен във футбола. Според мен това решение няма да е добре за спорта като цяло ", добави по тематиката Филип Филипов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР