Шамикия Морис започва да татуира сина, когато той е едва

...
Шамикия Морис започва да татуира сина, когато той е едва
Коментари Харесай

Изкуство или ЛОША майка: Тя е обсебена от идеята да татуира 1-ГОДИШНОТО си дете

Шамикия Морис стартира да татуира сина, когато той е едвам шестмесечен. Майката, която живее във Флорида, обича да украсява тялото на детето си. Въпреки че татуировките са краткотрайни, множеството хора несъмнено не са съгласни с нея.

 е остро подложена на критика поради странното си „ занимание ”. Много хора я упрекват, че е неприятна майка, която е на път да отгледа разбойник. " Повечето коментари към мен са меко казано ужасни. Това е полуда. Хората ме наскърбяват по всевъзможни способи и това наранява възприятията ми, тъй като знам, че не съм ужасна майка. Ако желаят да съдят някого въз основата на инцидентно забелязано 30-секундно клипче в обществените мрежи – добре, само че би трябвало да знаят, че мнението им не дефинира същността и бъдещето на индивида, който упрекват ", споделя Шамикия в свое интервю.



Тя твърди, че не я интересуват хората, които я подлагат на критика, тъй като това е неин избор и става въпрос за нейния метод на живот. Майката споделя, че фамилията ѝ към този момент приема това, което прави с детето си. " В началото фамилията ми ме презираше. Никой от тях не харесваше татуировките ми и когато започнах да декорирам тялото на Трейлин, те бяха шокирани и съкрушени.



Сега, когато стартират да осъзнават, че може да е за положително, към този момент го одобряват. Привличаме вниманието на всички, когато сме на открито. Младежите обожават татуировките му ", споделя Шамикия. Тя има вяра, че с помощта, която получава, ще построи по-добро бъдеще за Трейлин.



Динара, която е сестра на Шамикия, споделя, че е била твърдо срещу това още през цялото време. Категорично не е подкрепяла тази концепция. Тя споделя: " Не желаех сестра ми да му предизвиква това, само че откакто разбрах, че може да им бъде от помощ, го одобрих. В момента, в който тя ми показа, че желае да стартира да татуира 6-месечното си бебе, незабавно ѝ споделих, че някой ще се обърне към " Закрила на детето ", само че в последна сметка почитам решението ѝ и одобрявам метода, по който е решила да се грижи за Трейлин. Някои коменатри даже гласят, че дребният ще бъде убит по улиците или че го отглежда като затворни, а тя в действителност го обича. "
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР