Шакира разкрива, че в 11-годишната ѝ връзка с Жерар Пике

...
Шакира разкрива, че в 11-годишната ѝ връзка с Жерар Пике
Коментари Харесай

Шакира: Спрях кариерата си за Жерар Пике

Шакира разкрива, че в 11-годишната ѝ връзка с Жерар Пике е имало " доста жертви в името на любовта ".


47-годишната певица от " Hips Don " t Lie " описа от какво се е отказала по време на връзката си с 37-годишния футболист Жерар Пике.

" Дълго време отлагах кариерата си, с цел да бъда до Жерар, с цел да може той да играе футбол ", сподели тя пред " Съндей Таймс ". " Имаше доста жертви в името на любовта. "

Двойката има двама сина: Милан, на 11 години, и Саша, на 9 години. Те оповестиха раздялата си през 2022 година след 11 години дружно.

" Моят приоритет беше моят дом, моето семейство. Вярвах в " до момента в който гибелта ни раздели ". Вярвах в тази фантазия ", сподели Шакира пред Billboard предходната година. " Родителите ми са дружно от, не знам, 50 години и се обичат като първия ден, с обич, която е неповторима и неповторима, тъй че знам, че това е допустимо. Това е, което желаех за себе си и за моите деца, само че не се случи ".

Жерар отхвърля да приказва обществено за раздялата, като споделя пред испанската преса: " Всеки носи своята отговорност да направи най-хубавото за децата си. Въпросът е да ги защитим. Това е работата на всички родители с техните деца. Това е, върху което съм се съсредоточил, и това е моята роля като татко ".

Първият албум на Шакира от седем години насам, Las Mujeres Ya No Lloran (Women Don " t Cry Anymore), ще бъде публикуван на 22 март. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР