Шакира обяви, че напуска Испания. След края на връзката си

...
Шакира обяви, че напуска Испания. След края на връзката си
Коментари Харесай

Пике с груби думи към бившата си, от днес тя вече живее в САЩ с децата му

Шакира разгласи, че напуща Испания. След края на връзката си с Пике, певицата е решила, че е време да стартира на чисто.

Това надали е изненада, имайки поради, че Шаки се реалокира в испанския град, поради някогашния си обичан.
 
                             

„ Установих се в Барселона, с цел да дам на децата си непоклатимост, която в този момент ще търсим в друго кътче на света, дружно със фамилията, приятелите и морето “, написа изпълнителката в пост в Инстаграм.

„ Днес стартирам нова глава в търсенето на нашето благополучие. “

Шакира благодари на почитателите и околните си за поддръжката през последните няколко месеца. Барселона тя разказа като " града, в който научих, че другарството несъмнено е по-трайно от любовта. "

" Благодаря на всички, които бяха до мен, с цел да ме развеселят, изсушиха сълзите ми и ме въодушевиха. "

" На вас споделям просто „ До скоро! “ и както татко ми постоянно споделя, „ Ще се забележим зад ъгъла! ", написа още звездата.

Певицата не показа къде има намерение да заживее с двете си деца, макар че Deadline заяви, че обмисля да се върне в Маями, Флорида, където е живяла преди този момент.

 
                             

Бившето гадже на колумбийската звезда не пропусна да захапе майката на двата си сина, поради песните, в които оплюва него и новата му другарка Клара Чиа. Пред публицисти в Испания той разяснява песента на Шакира с аржентинския рапър Бисаррап, в която намерено и много злобно се атакува новата му другарка.

„ Не ми се желае да встъпвам в това, тъй като е персонален въпрос, само че по тематиката с оплюването, което е на мода, не се замисляме за следствията за душeвността на хората, по които се задачите “, сподели Пике.

„ В персонален проект може да наподобява ужасно - о, шиб**ата кучка обича това и това, само че ние не мислим за другия. Какво би трябвало да стане – някой да се самоубие ли, откакто сме отишли прекомерно надалеч? Човече, доста съм отчаян от обществото “, сподели футболистът.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР