Шакира, на 47, показа своята издръжливост и сила в музикалното

...
Шакира, на 47, показа своята издръжливост и сила в музикалното
Коментари Харесай

Шакира показва издръжливост и сила в музикално видео за новото парче Entre Paréntesis, след като обвини бившия Жерар Пике, че я е „завлякъл“

Шакира, на 47, сподели своята устойчивост и мощ в музикалното видео за новото й парче, откакто упрекна някогашния си другар Жерар Пике, че я е " завлякъл " тайфа.

Това идва на фона на нейното стартиране на изпълненото с фентъзи видео ⁠'Puntería' с Cardi B, което тя пусна в петък и беше гледано повече от 6,5 милиона пъти.

Албумът е натрупал 6,4 милиарда слушания в международен мащаб и демонстрира силата на музиката да трансформира даже най-тежките прекарвания в скъпи моменти.

В ослепително ревю на албум Variety сподели: „ Гласът на Шакира понякога доближава връх, при който има възприятието, че може да се огъне и щракне, само че не го прави – и резултатите са присъщо ръмжене, сурово и магнетично.'

Снощи Шакира взе участие в The Tonight Show с присъединяване на Джими Фалън. Тя се причисли към Джими на дивана, с цел да си поговорим за новия албум и доста повече.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР