Шакира и Жерар Пике се разделиха преди няколко месеца и

...
Шакира и Жерар Пике се разделиха преди няколко месеца и
Коментари Харесай

Прекали ли вече Шакира

Шакира и Жерар Пике се разделиха преди няколко месеца и въпреки да си дадоха обещание, че желаят да запазят положителния звук, тъй като за тях най-важно е благосъстоянието на децата, връзките им ескалираха през последните седмици.
 Жерар Пике, Шакира, Клара Чиа Марти и още детайлности за новата връзка на футболиста
Подлият ход на Пике, който Шакира не очакваше

Някои детайлности за връзката му с Клара Чиа Марти

С песента " BZRP Music Session #53 ", написана в съдействие с аржентинския продуцент Bizarrap, Шакира нападна бащата на двете си деца, само че и новата му спътница. Тя употребява игра на думи с " Пике " и " Клара ", с цел да стане напълно ясно към кого са ориентираните острите ѝ рими.

" Ти замени Ferrari за Twingo, Rolex за Casio ", пее Шакира в песента си. Пике отвърна на удара, като сподели: " Това Casio е за цялостен живот. " С тези думи някогашният футболист на Барселона разгласи спонсорството на марката часовници за фентъзи шампионата Kings League Fantasy, който управлява взаимно най-известния коментатор на електронни спортове в Испания - Ибай Ланос.

И с цел да не остане по-назад с нападките Шакира стартира да прави...стена. Точно по този начин, оповестява се, че колумбийската певица строи стена, с цел да отдели дома си от този на някогашната си свекърва след раздялата си с Жерар Пике. Нейната испанска благосъстоятелност е обвързвана в някои области с тази на някогашните й свекъри и тя се стреми да ги раздели, пишат от Marca. Изданието оповестява, че телевизионна камера е забелязала бетонобъркачка да работи към къщата на Шакира в Барселона.

Струва си да споменем, че новата ария на Шакира включва някои хапливи реплики, ориентирани освен към Пике и хипотетичната му нова обич Клара Чиа Марти, тя също по този начин включва няколко ясно подбрани думи и за някогашната ѝ свекърва. В песента тя пее: " Оставихте свекърва ми като съседка, с пресата на вратата и дълга в хазната. "
 Шакира, Клара Чиа Марти, Жерар Пике,
Нападките на Шакира към Пике и гаджето му

Край на мълчанието

Съобщава се, че връзките сред Шакира и Монсерат Бернабеу (майката на Жерар) са се влошили, откакто тя е приветствала с необятни прегръдки новия романс на сина си. Припомняме, че Жерар Пике и Клара Чиа Марти няколко пъти бях засичани на разходки, обеди и вечери с родители на каталунския футболист.

Shakira has reportedly been listening to her BZRP session on a loop today, where there is also a witch on the balcony pointing at her ex-mother-in-law's house…
— ShakiraMedia (@ShakiraMedia)
И с цел да заявява ясо и категоеично, че не таи положителни усеща към нея, Шакира сложи магьосница на балкона си, която гледа тъкмо към къщата на някогашните и свекър и свекърва. Феновете на колумбийската певица използваха обществените мрежи, с цел да изкажат поддръжката си към Шакира, като доста от тях написаха, че нещо доста по-лошо от невярност би трябвало да се е случило сред двамата, с цел да откачи по този метод изпълнителката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР