Шабан Шаулич загина на датата, която чествал като втори рожден

...
Шабан Шаулич загина на датата, която чествал като втори рожден
Коментари Харесай

Датата, на която Шабан Шаулич загуби живота си, е била много важна за него заради нещо, случило се преди 25 години

Шабан Шаулич почина на датата, която чествал като втори рожден ден
Шабан Шаулич загуби живота си в неделя на 17-февруари. Неочакваната загуба на краля на сръбската музика породи хиляди клюки. Появиха се даже такива, че лекарите, оказали му първа помощ, са отговорни за гибелта му. Беше поискана аутопсия, която потвърди, че Шабан е умрял от контузиите, породени в случая.
Оказва се, тази дата, на която загуби живота си, е една от най-лошите в живота на Шаулич. Преди към 25 години на същата дата артистът едвам не изгубва живота си. Тогава той е бил наръган с нож и едвам остава жив, след тежкото нападение над живота му. „ Най-тежкият миг в живота ми е, когато ме намушкаха с нож, с цел да не отида на присъединяване в конкурентно заведение. Бог беше с мен в този миг “, сподели Шаулич в последното си изявление за българска медия.

На същия ден, години по-късно, Шабан загуби живота си в тежка злополука на автомагистрала А2 в Германия. В продължение на години фамилията на артиста чества датата 17-ти февруари като негов втори рожден ден и никой даже не допуска, че това ще е датата, на която той ще загуби живота си, написа vecer.mk.
„ Ние сме шокирани, че почина на същата дата, на която преди 25 години беше наръган с нож и едвам оживя.
Това е необикновено!
В продължение на повече от две десетилетия, Гоца всяка година на този ден пали свещи в черква и ядат торта.
Този ден фамилията на Шабан го честваше като втори рожден ден. Те го почитаха всяка година, без значение къде са. Когато бяха на път, Гоца трябваше да откри черква, където да възпламени свещ.

Страшно е, че загуби живота си навръх този ден. Дали е орис или неприятна карма, не знам… “, споделя източник непосредствен до фамилията.
Тялото на артиста е освободено от управляващите и може да бъде откарано в Сърбия, където неговите близки да му отдадат последна респект.
Инфо: razkritia.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР