Сготвиха ме. Сготвена съм от някой, който изпитва удоволствие от

...
Сготвиха ме. Сготвена съм от някой, който изпитва удоволствие от
Коментари Харесай

Социалната министърка с луксозната командировка се разплака в ефир: Някой ме сготви!

Сготвиха ме. Сготвена съм от някой, който изпитва наслаждение от тези неща. Това съобщи в ефира на bTV общественият заместник-министър Росица Димитрова, която се раздели с поста си след командировката си до Съединени американски щати, която стана мотив за скандал.

„ Семейството ми сподели да подам оставка. Казаха ми, че не си заслужава. „ Толкова старания си положила през годините. Не заслужаваш това ", ми сподели синът ми. Дано моята оставка успокои обществото “, сподели още Росица Димитрова.

Бившата министърка изясни още, че тя не се занимава с покупката на самолетни билети, а за задачата се провеждат публични поръчки, които са ангажимент на други хора.



Припомняме, че абсурдът с първокласната командировка на обществения заместник-министър избухна, откакто стана ясно, че пътуването ѝ за конференцията на Организация на обединените нации в Ню Йорк е било с билет на стойност 8300 лв.. При това то се случи на фона на митингите на майките на деца с увреждания, които упорстват за промени в общественото подкрепяне.

Припомняме, че България е била ръководител на 11-тата международна конференция на Организация на обединените нации за Конвенцията за правата на хората с увреждания. Първоначално не се е възнамерявало страната ни да изпраща представител, само че в следствие то е било променено. Седмица преди форума Росица Димитрова е била командирована със заповед на обществения министър Бисер Петков.

След оставката си госпожа Димитрова най-вероятно ще се върне да работи в общината във Велико Търново.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР