Сгъваемият дизайн променя възприятията за мобилно устройствоGalaxy Fold идва в

...
Сгъваемият дизайн променя възприятията за мобилно устройствоGalaxy Fold идва в
Коментари Харесай

Galaxy Fold за близо 4000 лв. излиза на българския пазар

Сгъваемият дизайн трансформира усещанията за мобилно устройство

Galaxy Fold идва в отговор на желанието на потребителите за по-широки екрани
(снимка: Samsung)

Samsung пусна в продажба на българския пазар смарт телефона със сгъваем дизайн Galaxy Fold. Иновативното устройство идва на цена от 3999 лева от сътрудниците на южнокорейския производител.

Сгъваемият дизайн на Galaxy Fold трансформира усещанията за мобилно устройство, споделят от Samsung. Когато е затворен, смарт телефонът обезпечава бърз достъп до главните функционалности на външния 4,6-инчов екран. В разтворено положение моделът разрешава осъществяване на няколко задания по едно и също време, гледане на видео или развлечение с игри на 7,3-инчов Infinity Flex Display.

Когато е затворен, Galaxy Fold обезпечава бърз достъп до съществени функционалности на външния 4,6-инчов екран
(снимка: Samsung)

Galaxy Fold идва в отговор на желанието на потребителите за по-широки екрани. Същевременно, с помощта на тънкия си форм фактор и тегло от едвам 276 грама, той е комфортен и лек за носене. Устройството комбинира едни от най-важните характерности на смарт телефона и таблета, неповторима опция за прегъване, външна 10-мегапикселова селфи-камера, предна двойна и задна тройна камера.

Когато Galaxy Fold е затворен, потребителят може бързо да снима видео и по-късно просто да разтвори устройството и с приложението Continuity да гледа клипа на необятния екран. Картината безпроблемно минава от единия към другия екран.

В разтворено положение Galaxy Fold предлага комфорта на 7,3-инчов Infinity Flex Display
(снимка: Samsung)

А с помощта на функционалността Multi-Active Window, потребителят може редом да работи с разнообразни приложения и няколко задания по едно и също време: да обработва кино материал, да преглежда изложба от фотоси, да чете имейли от другари и сътрудници и така нататък

Galaxy Fold е изцяло оборудван за пазарите, на които 5G технологиите са налични. Устройството може да употребява цялостния капацитет на свързаността от ново потомство за лъчение и събаряне на видео с висока разграничителна дарба, както и на игри, наситени с обемно графично наличие.

Galaxy Fold комбинира едни от най-важните характерности на смарт телефона и таблета
(снимка: Samsung)

Samsung дава на притежателите на Galaxy Fold извънреден достъп до персонализирано обслужване. С Premier услугата на Galaxy Fold потребителите получават отстъпка за една корекция на Infinity Flex екрана за една година от датата на покупката. Поправката може да бъде осъществена от оторизираните техници на компанията.

Galaxy Fold към този момент е разполагаем на българския пазар в цвят „ галактическо черно ” и може да бъде закупен онлайн и в магазините на главните сътрудници на Samsung на цена от 3 999 лева.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР