Сгъваемите електрически скутери и велосипеди са много удобни и практични,

...
Сгъваемите електрически скутери и велосипеди са много удобни и практични,
Коментари Харесай

Електрическият товарен велосипед HSD може да замени автомобила

Сгъваемите електрически скутери и колела са доста комфортни и практични, а компанията Turn реши да им добави спомагателна функционалност. Тя показа товарния електрически велосипед HSD , който има багажници и особено ремарке, и с който могат да се возят и деца.

Уеб порталът New Atlas посочи единствено, че пробегът на електровелосипеда HSD е по средата на предлаганите от Turn модели – сред супер компактния Vektron и издръжливия GSD. Но новият велосипед може да транспортира повече потребен товар – до 170 км.



Когато байкът би трябвало да бъде вметнат в багажника на автомобила, кормилото се смъква и сгъва надолу, а седалката се спуска. В постройките HSD може да бъде поставян отвесно.

Малкото ремарке устоя тежест до 60 кг, като се оферират редица аксесоари – детски кресла и седалки, чанти и други сходни.

Комфортът е отличен. Отпред е подложен амортисьор на Suntour, гумите са на Schwalbe със специфична отбрана от продупчване. Опционално се оферират обезценка за седалката, дискови спирачки и заключване на Abus. Електрическият велосипед е планиран и се контролира за консуматори с височина от 150 до 195 см.



Предлагат се четири разновидността за промяна на скоростите, като на всички места се употребява електромотор на Bosch. Най-евтиният модел Active Line Plus с 400 Wh батерия коства $3470 . По-скъпият вид HSD S+ има акумулаторна батерия с потенциал 500 Wh.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР