Сформирането на екипа на кмета Костадин Димитров продължава в Община

...
Сформирането на екипа на кмета Костадин Димитров продължава в Община
Коментари Харесай

Нови рокади в Община Пловдив – завръщат се директори на две ключови звена

Сформирането на екипа на кмета Костадин Димитров продължава в Община Пловдив. В нея се завръщат шефове на основни звена, които през последните 4 години бяха в районните кметства.
Прочетете още
Така от няколко дни шеф на дирекция „ Правна ” още веднъж застана Илиан Иванов. Той беше на този пост 8 години в двата мандата на Иван Тотев, а през последните 4 работеше в регион „ Западен ”.  Той взима поста на основен правист на Община Пловдив от Камелия Кендова, която е освободена.

До дни се чака да се завърне и различен шеф на съществена дирекция – „ Общинска благосъстоятелност ”. На поста ще застане юристът Мирослава Сукарева, която също в двата мандата на Иван Тотев бе в този отдел.  През последните 4 години тя бе в регион „ Източен ” като заемаше длъжността основен секретар. На процедура тя бе командирована в кметството, като се завръща на мястото, където е титуляр.

То пък се заемеше през последния мандат от Николай Аджеларов, който по закона за държавния чиновник бе командирован в Община Пловдив от Областна администрация. Вероятно довереникът на Здравко Димитров още веднъж ще се върне там. Зам.-кметът на „ Западен ” Димитър Караилиев пък пое Оперативна програма „ Общински пазари ”.

Не е затворена и тематиката със зам.-кметовете на Костадин Димитров. Очаква се да бъдат назначени най-малко две нови  вицета. Все още свободен стои ресорът по спорт, юношески действия и обществена политика, както и опазване на здравето.  До края на годината се чака новата конструкция на Община Пловдив, като това значи, че може да има прекачване на ресори сред зам.-кметовете.  Така да вземем за пример сектор обучение от Владимир Темелков  може да бъде трансферирано към Пламен Панов, който дава отговор за културата.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР