Сезонът в италианската Серия А ще бъде подновен на 20

...
Сезонът в италианската Серия А ще бъде подновен на 20
Коментари Харесай

Ясна е програмата за подновяването на сезона в Серия А

Сезонът в италианската Серия " А " ще бъде възобновен на 20 юни с дуела сред Торино и Парма, стана ясно от оповестената от Футболната асоциация стратегия на шампионата.

Шампионатът би трябвало да завърши на 2 август, като в границите на малко над 50 дни ще има мачове съвсем всекидневно. Федерацията разгласява подробни условия в границите на 40 страници за провеждането на оставащите 124 мача, само че измежду тях към този момент не е въпросът с наличието на почитателите по стадионите.

Освен мача сред Торино и Парма, в първия ден от възобновяване на сезона ще играят още Верона и Каляри, а за 21 юни са планувани дуелите сред Аталанта и Сасуоло и Интер и Сампдория. От 22 юни пък стартира 27-мият кръг.

На 20 юли би трябвало да се изиграе дербито сред Ювентус и Лацио, като все още единствено точка разделя двата тима в класирането.

През предходната седмица стана ясно, че футболът в Италия ще се завърне на 13 и 14 юли с реваншите от полуфиналите за купата на страната. Там Милан играе с Ювентус след 1:1 в първия дуел, а Наполи има преднина от 1:0 против Интер.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР