Сезонът на Овен винаги ни кара да се чувстваме въодушевени

...
Сезонът на Овен винаги ни кара да се чувстваме въодушевени
Коментари Харесай

Ретрограден Меркурий в Овен: какво да очаква всяка зодия до 25 април

Сезонът на Овен постоянно ни кара да се усещаме въодушевени и подготвени за деяние, скорошното затъмнение прекатурна живота на всички, а в този момент е време за назадничав Меркурий.

Меркурий ще бъде назадничав от 1 до 25 април в знака на Овен, тъй че съществените знаци Овен, Рак, Везни и Козирог ще усетят най-вече неговото въздействие. А за представителите на Лъв и Стрелец настава интервал на мира.

Ретроградният Меркурий може да провокира разнообразни усложнения, да вземем за пример техниката ви да се повреди, да имате проблеми с връзката или предвижването, тъй че това може да бъде като цяло разочароващо време.
 Хороскопът за АПРИЛ 2024  Хороскопът за АПРИЛ 2024  Хороскопът за АПРИЛ 2024  Хороскопът за АПРИЛ 2024
Докато Меркурий се връща по стъпките си в небето, вие също може вървите обратно – към хора от предишното, остарели работни места и предходни планове. Това е време да разберете дали желаете да върнете тези неща в живота си или да намерите метод да приключите и да продължите вечно.

Когато е в Овен, Меркурий е разгорещен, изобретателен и гръмък – страховит за водачество, измисляне на страхотни хрумвания, иницииране на нови планове или започване на значими диалози.

Имайте поради обаче, че когато е назадничав, Меркурий в Овен може елементарно да бъде ориентиран неправилно. Вместо пламенни и занимателни, може да изглеждате ненапълно нападателни . Вместо гръмък и екстровертен, може да изглеждате прекомерно напорист или скучен . Освен това назадничав Меркурий в Овен ви кара да обичате да говорите, само че ненавиждате да слушате.

Така че през идващите няколко седмици подбирайте думите си и се пробвайте да бъдете търпеливи.
 Седмичен хороскоп за 1 - 7 април  Седмичен хороскоп за 1 - 7 април  Седмичен хороскоп за 1 - 7 април  Седмичен хороскоп за 1 - 7 април
Тъй като хора и планове от вашето минало може да се връщат, приемете този назадничав Меркурий като опция за равносметка.

Разберете какво би трябвало да остане в живота ви, какво би трябвало да си отиде и от какво имате потребност още веднъж. Моментът не е подобаващ да стартирате нови взаимоотношения, да подписвате контракти или да вършиме съществени крачки – това по-скоро е време да изчистите живота си, с цел да можете да вземате по-добри решения в бъдеще.

Продължете в галерията, където разкриваме какво би трябвало да чака всяка зодия от ретроградния Меркурий в Овен:
 Какво чака всяка зодия от ретроградния Меркурий  Какво чака всяка зодия от ретроградния Меркурий  Какво чака всяка зодия от ретроградния Меркурий  Какво чака всяка зодия от ретроградния Меркурий
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР