Сезонът на наградите продължва и въпреки че 24-годишната българка не

...
Сезонът на наградите продължва и въпреки че 24-годишната българка не
Коментари Харесай

Мария Бакалова в Prada и с нова награда

Сезонът на премиите продължва и макар че 24-годишната българка не съумя да се пребори за „ Златен глобус “, където беше номинирана в категорията за най-хубава актриса в комедия или мюзикъл, тя съумя да грабне премията за най-хубава поддържаща женска роля на Critics Choice Awards. Мария Бакалова съумя да измести имена като Оливия Колман, Глен Клоуз и Аманда Сейфрид.

След като предходната седмица всички одобрихме красивата алена рокля на Armani Prive, в която блесна Мария на Глобусите, в този момент тя беше облечена в черна рокля и изящна диадема на Prada и сигурно прикова погледите на виртуалния червен килим.

" Не мога да допускам, че това се случва. Израствайки в Бургас, България, в действителност е мъчно да допускам, че съм тъкмо тук, тъкмо в този момент ", съобщи в своята тирада младата актриса, която не пропусна да благодари на Саша Барън Коен за ролята, която й дава в " Борат ". " Тази премия е за всяко малко дете по света. Защото фантазиите се сбъдват, без значение какъв брой са огромни. Осмелете се да ги постигнете и ще го извършите ", показа още Мария. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)

И Critics Choice Awards се организираха виртуално, като водещият Тайе Дигс представяше номинираните от сцена в Лос Анджелис, до момента в който всички останали се включваха онлайн от разнообразни точки по света. Големият победител на вечерта несъмнено е „ Земя на номади “, като лентата беше определена за най-хубав филм, а Клои Джао още веднъж бе отличена за най-хубав режисьор. Филмът беше награден и в категорията за приспособен сюжет и за кинематография.

Кери Мълиган съумя да грабне наградата за най-хубава актриса за „ Момиче с капацитет “, а след „ Златен глобус “ Чадуик Боузман беше почетен и с премията за най-хубав артист от критиците.

При телевизионните продукции най-вече оценки получи „ Короната “, който бе определен за най-хубав трагичен сериал. Съответно наградени бяха и Ема Корин и Джош О‘Конър за функциите им на принцеса Даяна и принц Чарлз, както и Джилиан Андерсън за превъплъщението й на Маргарет Тачър.

Аня-Тейлър Джой още веднъж се пребори в категорията за най-хубава актриса в минисериал за играта си в, като сериалът завоюва и конкуренцията за лимитирана продукция.

 
Златен глобус 2021: „ Борат “ е огромният победител

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР