Сезонът на Бон Джоуви започва истинско предизвикателство – Можеш ли

...
Сезонът на Бон Джоуви започва истинско предизвикателство – Можеш ли
Коментари Харесай

Започва сезонът на Бон Джоуви

Сезонът на Бон Джоуви стартира същинско предизвикателство – „ Можеш ли като тях ”...или огромното караоке надпяване в клуб Rock It.
Предстои почитателите на рок легендата да избършем прахта от старите негови дискове и аудиокасети, да извадим от дъното на дрешника обичано дънково яке и да се подготвим за рок фиестата, която може да стартира още в този момент.

Организаторът на концерта от Болкан Ентъртеймънт ще зарадва феновете на групата с шумна серия от генерални подготовки, които да ни приготвят за упования рок концерт на 14 май в София.  

Официален мърчандайз на групата, новият албум „ What About Now ”, както и билети за концерта от първа линия са единствено част от нещата, които почитателите ще можем да спечелим до момента в който се забавляват. Специално послание на Джон Бон Джоуви към българската си аудитория пък ще трансформира неговия сезон в доста прочувствен мост сред фенове и група.

Сезонът стартира със серия празненства в столичния рок клуб Rock It. На 29 януари клуб Rock It там стартира серията караоке празненства „ Можеш ли като тях? ”. Караоке провокациите ще се провеждат в клуба един път месечно във вторник, а през април най-добре изявилите се ще застанат един против различен на финалната борба, с цел да излъчат огромния победител, който ще гледа шоуто от диамантена зона.
Серията клубни празненства се провеждат взаимно с българския почитател клуб на бандата, който е един от най-многобройните почитател клубове в страната. Очаква се и издаването на новия албум на Бон Джоуви през март – „ What About Now ”. Първият сингъл от албума към този момент е реалност и доказателство, че бандата отлично владее рецептата за рок шлагери. Издаването на новия албум също ще бъде отпразнувано на българска земя с рилийз празненство. 

Около наближаващия ден на влюбените, почитателите ще можем да честваме на едно по-специално празненство в Rock It. Подаръците ще бъдат обезпечени от уредника на концерта, а пожеланията персонално от Джон Бон Джоуви. На фейсбук страницата на българския почитател клуб “Bon Jovi – bulgarian fans ” всеки ще може да показа своите незабравими моменти, свързващи в едно музиката на групата и любовните страсти и да получи подарък. 

Тези почитатели пък, които могат да се похвалят с сбирка мемоари от Бон Джоуви – облекла, значки, списания, плакати, фотоси, аудиокасети или каквото каквото друго хрумне от кутията със мемоари, могат да ги покажат на всички на фотоси в акцията „ Извади спомените ” – още веднъж във фейсбук страницата на почитател клуба и да се борят за диамантен билет за концерта.  

 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР