`Sex Education` обединява сили с френското семейно планиране, за да отговори на въпросите на тийнейджърите

...
Сексуалното образование на Netflix се обедини с френска агенция за
Коментари Харесай

Sex Education на Netflix се обедини с френска агенция за семейно планиране - за да предостави безплатно, анонимна информация по всички теми, свързани със сексуалността. Сексуалното образование на Netflix се обедини с френска агенция за семейно планиране, за да предостави безплатна, анонимна информация по всички теми, свързани със сексуалността. - Авторски права Netflix От David Mouriquand Публикувано на 25/09/2023 - 15:52 Споделете тази статияБутон за затварянеfacebookFacebookfacebooktwitterTwittertwitterflipboardFlipboardflipboardизпратиИзпратиизпратиredditRedditredditmessengerMessengermessengerlinkedinLinkedinlinkedinvkVK<им src="https://static.euronews.com/website/images/vector/social-icons/article-redesign-vk.svg" width="48" height="48" alt="vk" class="u-show-for-medium" loading="lazy" fetchpriority="low" >

„Плюдната игра секс ли е?“ Сексуалното образование и френската агенция за семейно планиране, Le Planning Familial, обединиха усилията си и създадоха гореща линия, за да отговорят на някои въпроси...

Подобно на хитовото анимационно шоу на Netflix Big Mouth, тийнейджърската комедия Sex Education е на път да направи нещо добро.

РЕКЛАМА

И двете предавания изследват сексуалността и се занимават с цял куп въпроси, които всеки си е задавал в даден момент, позиционирайки се като безопасни и забавни пространства, където различието не се подиграва, а се празнува и където се насърчава сексуалното любопитство в ключова възраст.

Сексуалното възпитание следва тийнейджърския секс терапевт Отис (Asa Бътърфийлд), който, насърчаван от Мейв (Ема Маки), в крайна сметка управлява самозвана клиника в училището си. Той се занимава с много въпроси, свързани със сексуалността – независимо дали става дума за контрацепция, женско удоволствие, асексуалност и дори аборт.

Не е претенциозно да се каже, че цели поколения биха могли да се възползват от едно предаване като приобщаващо, разнообразно и което се занимаваше с теми, които накараха мнозина да се чувстват или засрамени, или твърде срамежливи, за да ги засегнат – особено когато се сблъскват с някои често неуспешни часове по Sex Ed в училище, които оставят много да се желае.

Имайки това предвид, хитът Сериалът на Netflix, създаден от Лори Нън, реши да отбележи пускането на своя четвърти и последен сезон, като се обедини с Le Planning Familial – френска агенция за семейно планиране – за да предостави безплатна, анонимна информация по всички теми свързани със сексуалността.

Институцията води кампания за по-добро и по-достъпно образование по всички въпроси, свързани със сексуалността и сексуалното здраве, в продължение на шестдесет години и резултатът от това ново сътрудничество е създаването на Горещата линия за секс Образование, както и плакатна кампания за популяризиране на безплатния номер: 0 800 08 11 11.

Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР