Севим Али е роден в Айтос и е народен представител

...
Севим Али е роден в Айтос и е народен представител
Коментари Харесай

Бургаски депутат влезе в тясното ръководство на ДПС

Севим Али е роден в Айтос и е депутат в шести следващ парламент

Бургаският народен представител Севим Али за първи път влезе в тясното управление на Движение за права и свободи . Това излиза наяве от прессъобщение от партията.  На първото си съвещание след Националната конференция, Централният съвет на Движение за права и свободи избра членовете на Централното оперативно бюро (ЦОБ).

Почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган и ръководителят Делян Пеевски и ръководителят Джевдет Чакъров предложиха структурата и състава на ЦОБ . Предложението бе подкрепено единомислещо от членовете на ЦС.

Оперативното управление на партията е от 24 членове , управлявано от Делян Пеевски и Джевдет Чакъров.

За заместник-председатели бяха определени Джейхан Ибрямов, Халил Летифов, Искра Михайлова, Айсел Руфад, Йордан Цонев, Станислав Анастасов и Илхан Кючюк.

И членове на ЦОБ: Рамадан Аталай, Севинч Солакова, Хамид Хамид, Ализан Яхова, Валентин Тончев, Танер Кабил, Левент Мемиш, Ерол Мюмюн, Марио Рангелов, Хасан Адемов, Севим Али, Радослав Ревански, Цветан Енчев, Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов.

Припомняме, че на 24 февруари Националната конференция на Движение за права и свободи избра двама съпредседатели – Делян Пеевски и Джевдет Чакъров. Изборът на ново ЦОБ е разследване от тази смяна.

е роден в Айтос през 1981 година е в шести следващ парламент.

Завършил е „ Химично инженерство “ в Университета „ Проф. доктор Асен Златаров “ в Бургас и Българското учебно заведение за политика „ Димитър Паница “ към Нов български университет.

През 2005 година става член на Движение за права и свободи. До 2013 година е ръководител на Младежкото Движение за права и свободи в община Айтос, а по-късно до 2018 година е ръководител на Младежкото Движение за права и свободи в община Бургас. 

Активностите му в Народното събрание са свързани главно с юношески политики, бюджет, инфраструктура в района на общините Руен, Айтос и Сунгурларе. 

Зам.-председател е на парламентарната Комисия по труда, обществената и демографската политика. Член е на Комисията по образованието и науката. 

Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР