Севиля победи Валенсия с 2:0 на Местая, а положението на

...
Севиля победи Валенсия с 2:0 на Местая, а положението на
Коментари Харесай

Севиля утежни още положението на Валенсия

Севиля победи Валенсия с 2:0 на Местая, а ситуацията на „ прилепите “ е много объркано. Валенсия е покрай изпадане от елита на Испания, като положителната вест за тях този уикенд бе, че съвсем всички борещи се за оцеляване тимове изгубиха своите мачове.

В 10-ата минута Лукас Окампос влезе в наказателното поле и можеше да означи първия гол в мача, само че стреля неприятно и топката мина около вратата.

През първата част нямаше кой знае какъв брой обстановки за гол, само че през второто полувреме започнаха да се редят една след друга.

Първо в 47-ата минута Юнус Муса получи топката, само че бранител мазета кълбото преди то да стигне до играча на Валенсия. В 49-ата минута Сусо стреля рисково, само че топката излезе в навън.

В 55-ата минута гостите вкараха. Люик Баде на точното място, овладя отбитата топка и вкара в средата на вратата за 0:1.

След още 5 минути игра Фернандо от Севиля игра с ръка в наказателното поле, само че реферът не почете претенциите на домакините. Ситуацията обаче бе прегледана с ВАР, който удостовери решението – дузпа няма. В 76-ата минута Гонсало Монтиел подаде към Сусо на границата на наказателното поле и той вкара за 0:2.

В 82-ата минута домакините още веднъж желаеха дузпа. Маркуш Андре бе съборен в наказателното поле, само че съдията не реагира. Той въпреки всичко бе извикан да прегледа обстановката, само че дузпа още веднъж не бе отсъдена.

В 84-ата минута Илайш Мориба повали противник в наказателното поле и получи пряк червен картон от съдията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР