Севиля остана без плеймейкъра си Иско за предстоящото местно дерби

...
Севиля остана без плеймейкъра си Иско за предстоящото местно дерби
Коментари Харесай

Севиля загуби Иско за дербито с Бетис

Севиля остана без плеймейкъра си Иско за идното локално дерби с Бетис. Двата отбора ще се изправят на " Бенито Вийямарин " в неделя вечерта. Бившият състезател на Реал Мадрид обаче няма да може да вземе присъединяване в срещата, защото има насъбрани 5 жълти картона и е осъден.

Това е следващата неприятна вест за треньора на Севиля Хорхе Сампаоли. Наставникът до последно ще чака вести от лекарския щаб на клуба, с цел да разбере дали ще може да употребява Юсеф Ен-Несири и Фернандо Регес в този мач, откакто двамата пропуснаха срещата с Райо Валекано през уикенда поради травми.

Севиля се намира в много нежелано състояние преди огромния градски конфликт. Отборът се показва ужасяващо от началото на сезона и се намира в зоната на изпадащите на 18-ата позиция. Дори и идването на Сампаоли не промени фрапантно обстановката, като отборът няма триумф в последните си три мача в Ла Лига, в които записа 1 тъждество и 2 загуби. Затова дербито с Бетис ще е от основно значение, защото при победа може да вдигне внезапно настроението в тима, а при загуба може още повече да срине самочувствието на играчите.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР