Севиля не успя да спечели домакинството си на Селта, завършвайки

...
Севиля не успя да спечели домакинството си на Селта, завършвайки
Коментари Харесай

Девет от Севиля изпуснаха аванс от два гола в края срещу Селта

Севиля не съумя да завоюва семейството си на Селта, завършвайки наедно 2:2 в първи мач от 28-ия кръг в испанската Ла Лига.

Домакините останаха в понижен състав още в 19-та минута след втория жълт картон на Папе Гей. Въпреки това, борещият се за оцеляването си отбор от Андалусия поведе в резултата в края на първата част, когато се разписа Юсеф Ен-Несири. Драмата обаче занапред предстоеше след почивката.

Маркос Акуня повиши на 2:0 в 81-та минута, само че гостите се възползваха от численото си предимство на терена, с цел да стигнат до точка след интервенциите на " златните запаси " Мигел Родригес и Гонсало Пасиенсия надлежно в 89-та и 93-та минути. Малко по-късно домакините приключиха дуела с девет индивида след директния червен картон на Акуня.



В класирането Селта е на девета позиция с 36 точки, до момента в който Севиля е 13-и с 32 пункта, на пет от рисковата зона. В идващите си мачове андалусийци гостуват на Манчестър Юнайтед в първи четвъртфинален конфликт от шампионата Лига Европа, а по-късно им следва и аудиенция на Валенсия за състезание, до момента в който Селта приема Майорка в Ла Лига.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР