Севиля изпраща един от най-неубедителните си сезони през последните години.

...
Севиля изпраща един от най-неубедителните си сезони през последните години.
Коментари Харесай

В Севиля усилено продължават да търсят нов наставник

Севиля изпраща един от най-неубедителните си сезони през последните години. Почти несъмнено е, че „ андалусийци “ няма да играят в Европа през идната акция, нещо, на което сигурно в клуба не са привикнали напоследък. 

Бъдещето на наставника Кике Санчес Флорес остава неразбираемо най-малко към днешна дата, като в контракта на експерта попада уговорка, съгласно която, контрактът му ще бъде продължен автоматизирано с още един сезон, само че това може да се случи, единствено в случай че Севиля приключи в първата половина на класирането в Ла лига. По информации на медиите в Испания, наподобява много малко евентуално, някогашният управител на Уотфорд да води отбора и през идния сезон, а управлението към този момент е в развой на интензивно търсене на нов треньор. 

Едно от много съществено спряганите имена е това на мениджъра на Лестър, Енцо Мареска. Мареска обаче, е напълно фокусиран да върне „ лисиците “ във висшата лига, нещо, което изглеждаше съвсем несъмнено единствено преди няколко месеца. Сега, обстановката е напълно друга, като Лестър пропиля сериозна преднина на върха в Чемпиъншип и клубът ще би трябвало да се  потруди съществено в оставащите няколко кръга, с цел да си обезпечи директната промоция за британския хайлайф. Въпреки всичко, от Севиля харесват работата на някогашния играч на Ювентус, само че кой ще води носителя на Лига Европа  за 2023 година, ще стане ясно след края на сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР