Севернокорейският лидер Ким Чен Ун размаха автомат, докато инспектира основна

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун размаха автомат, докато инспектира основна
Коментари Харесай

Ким Чен Ун инспектира армията: Бъдете перфектно готови за война

Севернокорейският водач Ким Чен Ун размаха автомат, до момента в който инспектира съществена база за военна подготовка, призовавайки армията си да ускори " действителните военни учения ", оповестиха държавните медии. Облечен в черно кожено яке, Ким бе показан да беседва с редици тежко въоръжени бойци в камуфлаж, да следи тренировки по пукотевица и да инспектира оръжия.

По време на визитата си Ким подреди на армията " непрекъснато да ускорява действителните военни учения, ориентирани към бързо възстановяване на боеспособността ѝ за съвършена подготвеност за война ", заяви организацията.

Визитата му идва в миг, когато Сеул и Вашингтон организират годишните си пролетни военни учения, известни като " Щит на свободата ", които включват полеви маневри, учения за прехващане на ракети и някои бойни стрелби.

Пхенян назова ученията " безразсъдни ", като предизвести съдружниците, че ще платят " скъпа цена ". Снимките демонстрират също, че Ким е приветстван от бойци, които са му се " заклели със мощна преданост " в " свещената битка за сигурността на страната ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР