Севернокорейският лидер Ким Чен-ун наскоро е отслабнал с 20 килограма,

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун наскоро е отслабнал с 20 килограма,
Коментари Харесай

Ким Чен-ун отслабнал с 20 килограма, но бил в добро здраве

Севернокорейският водач Ким Чен-ун неотдавна е измършавял с 20 кг, само че е в положително здраве, съобщи през днешния ден пред депутати южнокорейската разследваща работа, съобщи Асошиейтед прес.
Още по темата
Според двама депутати, участвали на брифинга при закрити порти, Националната разследваща работа съобщила, че е употребила изкуствен интелект, разбор на видеоматериали с облика на Ким с извънредно висока резолюция и други способи, с цел да реши положението на севернокорейския водач.

Здравето на Ким е фокус на засилено внимание в чужбина през последните месеци, тъй като той наподобява видимо по-слаб на фотоси и във видеоматериали от държавната медия.

През 2019 г, Ким Чен Ун тежеше 140 кг, само че от този момент до момента е свалил много телесна маса и породи подозрения, че страната се ръководи от негов двойник.

Ким Чен-ун, който е на 37 години, към момента не е показал обществено собствен правоприемник и съгласно някои специалисти неочаквана загуба на продуктивност би довела до безпорядък в бедната, притежаваща нуклеарни оръжия страна.

Дългогодишни наблюдаващи на Северна Корея считат, че Ким няма забележими здравословни проблеми и отслабването му евентуално се дължи на напъните му за възстановяване на физическото си здраве. Те означиха, че той продължава постоянните си обществени изяви и във видеоматериали от Северна Корея не се вижда нищо извънредно.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР