Севернокорейският лидер Ким Чен-ун имитира Холивуд във видео, което ,

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун имитира Холивуд във видео, което ,
Коментари Харесай

Ким Чен-ун се хвали с новата си ракета като в Top Gun

Севернокорейският водач Ким Чен-ун имитира Холивуд във видео, което, написа " Фокс нюз ".

Съединени американски щати осъдиха тестовото изстрелване на междуконтиненталната балистична ракета Hwasong-17 и удариха Северна Корея с нови наказания.

Но Ким разгласи теста като проява на мощ , която ще възпира бъдещи военни дейности на Съединени американски щати , до момента в който по подигравка на ориста имитира един от най-големите американски военни филми: В кожено яке и пилотски нюанси, Ким се появява като в Top Gun във видео, популяризиращо теста за обществеността.

Някои коментатори допуснаха, че той наподобява повече на южнокорейската поп звезда Psy, артиста на мегахита Gangnam Style .

Силно продуцираното видео от старта включва занимателен каданс, саундтрак въодушевен от 80-те години на предишния век и доста бързи отрязъци, които бихте очаквали в екшън блокбъстър.

The Guardian заяви, че Северна Корея се е заела със своите държавни медии, с цел да откри по-модерни способи за описване на " историите на страната ".

Тези истории в този момент включват няколко военни командири, които крещят " огън ", до момента в който ракета се изстрелва в небето. Ким и неговите топ помощници викат " ура ". Всички честват с разходка на занимателен каданс.

Видеото към този момент въодушеви вълна от мемове, които разказват видеото като Pyongyang Style или Top Kim .

Северна Корея от дълго време се възхищава на киното и търси въздействието му : бащата на Ким, Ким Чен Ир, подреди отвличането на южнокорейски кино режисьор и артист, с цел да помогне за развиването на киноиндустрията на Северна Корея .

Северна Корея ускори активността си по изстрелвания през 2022 година, изстрелвайки повече ракети през януари тази година, в сравнение с през цялата 2021 година Тестът в четвъртък бе първото изстрелване на Hwasong-17, което Пхенян в началото показа през октомври 2020 година

Февруари означи първото изстрелване на ракетата Hwasong-15, за която Пхенян твърди, че може да удари Съединени американски щати и да " раздруса света ".

" В света има повече от 200 страни, само че единствено няколко имат водородни бомби, междуконтинентални балистични ракети и хиперзвукови ракети ", се споделя в изказване на севернокорейското външно министерство .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР