Севернокорейски документален филм, излъчен днес, показва как държавният ръководител Ким

...
Севернокорейски документален филм, излъчен днес, показва как държавният ръководител Ким
Коментари Харесай

Севернокорейски филм показа как Ким Чен-ун се справя с най-големите трудности досега

Севернокорейски документален филм, излъчен през днешния ден, демонстрира по какъв начин държавният началник Ким Чен-ун, измършавял и накуцващ, се оправя с " най-големите до момента компликации " в страната, съобщи Ройтерс.

Агенцията отбелязва, че това става на фона на пандемията от новия ковид и интернационалните наказания, на които е обект затворената комунистическа страна поради оръжейните си стратегии.

Филмът " Великата година на победа, 2021 " с времетраене 110 минути е хроника на поредицата достижения, измежду които ракетни разработки, строителство и старания в битката с ковид. Говорителят зад кадър неколкократно афишира тези планове за победи на Ким, в унисон с предходни сходни филми, величаещи полубожествената личност на севернокорейския водач.

Новият филм не навлиза в детайлности за компликации като дефицита на храни поради глобите, сушата и наводнения. На един кадър Ким е показан по какъв начин се мъчи да слезе по краткотрайни стълби при посещаване на строителен обект в дъждовен ден. " Това видео демонстрира неговата майчинска страна, когато той изцяло посвещава своето лично тяло, с цел да реализира фантазиите на хората ", споделя гласът зад кадър.

На различен кадър Ким гледа слънцето, до момента в който язди бял кон.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР