Северна Корея заяви, че основната причина за украинската криза се

...
Северна Корея заяви, че основната причина за украинската криза се
Коментари Харесай

NDTV: Северна Корея заклейми произвола на САЩ - посочи го като „основна причина за украинската криза“

Северна Корея съобщи, че главната причина за украинската рецесия се крие в „ самоуправството и произвола на Съединените щати “, оповестява NDTV, базирайки се на коментар, оповестен на уеб страницата на външното министерство на КНДР. В тази, както написа вестникът, първа публична реакция на Пхенян също се показва, че: „ Минаха дните, когато Съединените щати господстваха безразделно “.

Северна Корея, защитавайки Русия, упрекна Съединените щати, че са " главната причина за украинската рецесия ", оповестява NDTV. Това беше първата публична реакция на Пхенян на военната интервенция на Москва в Украйна.

Северна Корея разгласява този „ предпазлив “ отговор на уеб страницата на външното министерство на КНДР като коментар от Лий Чи-Сунг, откривател от Северното сдружение за интернационалните политически проучвания.

В този коментар се показва, че Вашингтон е търсил „ военно предимство, като пренебрегва законните претенции за сигурност на Русия “.

„ Коренната причина за украинската рецесия се крие също и в произвола и самоуправството на Съединените щати “, се споделя в известието, оповестено на уеб страницата на Министерството на външните работи на КНДР.

Севернокорейският откривател също упрекна Съединени американски щати в " двойни стандарти ", заявявайки, че те се намесват във вътрешните работи на други страни в името на " мира и стабилноста ", само че " без основателна причина осъжда ограниченията за самозащита, подхванати от други страни, с цел да подсигуряват личната си национална сигурност “.

Той също по този начин добави, че „ отминаха дните, когато Съединени американски щати царуваха безразделно “.

Тази седмица, както напомня изданието, Русия изпрати войски на украинска територия, което провокира отвращение в целия свят и докара до наказания от Запада, някои от които бяха ориентирани против съветския президент Владимир Путин.

Заедно с Пекин Русия е един от дребното интернационалните другари на Северна Корея. И в предишното Москва неведнъж е идвала на помощ на Пхенян, се споделя в публикацията.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР