Северна Корея ще унищожи всеки враг в случай на конфликт.

...
Северна Корея ще унищожи всеки враг в случай на конфликт.
Коментари Харесай

Ким Чен-ун: Северна Корея ще унищожи всеки враг в случай на конфликт

Северна Корея ще унищожи всеки зложелател при положение на спор. Севернокорейският водач Ким Чен Ун по време на посещаване във Военно-политическата академия Ким Чен Ир на 10 април увери, че въоръжените сили на Народната република ще унищожат съперниците, в случай че те „ изберат борба “. Това заяви Корейската централна осведомителна организация (KCNA).

Северна Корея ще унищожи всеки зложелател при положение на спор

„ Ако враговете изберат военна борба с нас, ние сигурно ще ги унищожим без съмнение с всички наши средства “, цитира организацията думите на Ким Чен-ун.

Той бе съпроводен от заместник-председателя на Централната военна комисия на партията Пак Чон Чон, министъра на защитата на КНДР Кан Сун Нам и началника на Генералния щаб на Корейската национална войска Лий Йонг Гил.

Лидерът на КНДР разказа „ тежката интернационална обстановка, която съществено се утежнява заради възходящото принуждение и въоръжените спорове, както и нестабилната и несигурна военно-политическа обстановка към КНДР “.

„ Сега повече от всеки път е належащо да се извърши още по-задълбочена подготовка за войната. Подготовката би трябвало да бъде още по-надеждна и безупречна, [не става дума] единствено за война, а за война, която би трябвало да бъде извоювана “, сподели Ким. Чен-ун.

Освен това той означи, че неизменимият ключ към успеха във боен спор е превъзмогването на численото и техническо предимство „ посредством превъзходни хрумвания и боен способ “.

На територията на академията водачът на КНДР посети столовата, класните стаи и спалните пространства, като прояви интерес към бита на кадетите. По думите му академията и нейните ученици са гордостта на партията и страната.

Източник – KCNA /Превод:SafeNews

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР