СЕУЛ, Южна Корея (АП) — Северна Корея е изпратила около

...
СЕУЛ, Южна Корея (АП) — Северна Корея е изпратила около
Коментари Харесай

Ръководителят на отбраната на Южна Корея казва, че Северна Корея е доставила 7000 контейнера с боеприпаси на Русия

СЕУЛ, Южна Корея (АП) — Северна Корея е изпратила към 7000 контейнера, цялостни с муниции и друго военно съоръжение на Русия от предходната година, с цел да помогне поддържат нейната война в Украйна, сподели министърът на защитата на Южна Корея в понеделник.

Шин Уон-сик показа оценката на конференция часове откакто южнокорейските и японските военни споделиха, че Северът е изстрелял голям брой балистични ракети с дребен обхват по източните си води, добавяйки към поредност от демонстрации на оръжия на фона на възходящото напрежение със противниците.

От началото на 2022 година Северна Корея употребява нашествието на Русия в Украйна като похищение на вниманието, с цел да ускори своите оръжейни проби и също се причисли към Москва във връзка с спора, до момента в който водачът Ким Чен Ун се пробва да излезе от дипломатическа изолираност и се присъединете към обединен фронт против Съединените щати.

Съединени американски щати. и южнокорейски публични лица упрекнаха Северна Корея, че е снабдила Русия с артилерийски сна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР