Сестри близначки са родили по едно и също време и,

...
Сестри близначки са родили по едно и също време и,
Коментари Харесай

Сестри близначки родиха в един и същи ден!

Сестри близначки са родили едновременно и, да, също в една и съща болница. 

9News заяви, че еднояйчните близначки Джилиан Гогас и Никол Патрикакос постоянно са си приличали по доста неща.  И що се отнася до майчинството, сестрите не са били по-различни, забременявайки едновременно. 

Но никой не могъл да планува, че двете ще родят в един и същи ден в Epworth Freemasons в източен Мелбърн.

Джилиан ражда сина си на 22 август в 13.20 часа - единствено пет часа по-късно се появява на бял свят племенникът й - синът на Никол.

„ Времето - просто не можете да планирате нещо сходно. Така че да, подозрение, потрес, неспокойствие, всички тези страсти те връхлитат “, споделя Джилиан пред 9News.

„ Бяхме доста близки като израснахме. Винаги сме правили всичко дружно, тъй че това е просто още един образец за това. "

Но приликите не стопират до тук, защото и двете бебета са изродени от еднакъв акушер, доктор Джоузеф Сгрои.

" Това не е нещо всекидневно. Не е всекидневно даже сестрите да раждат едновременно или в един и същи ден ", показва той.



За да ви се замае главата, двете момчета са с еднообразно тегло от 3,5 кг. Д-р Сгрои споделя, че тези бебета са повече биологични братя, в сравнение с като братовчеди.

„ Знаем, че те споделят 100 % от своята ДНК, тъй че тези две момчета, макар че може да са братовчеди, в действителност са по-близки до братя във връзка с техния генофонд “, споделя той.

Сестрите описват, че защото децата им се раждат на един и същи ден, това ще оправдае „ голям “ празник всяка година.

„ Надяваме се, че те ще бъдат толкоз близки, колкото сме ние, тъй като това в действителност е специфична връзка, която имаме “, изяснява Никол пред изданието.

Това не е първият път, когато виждаме близнаци и техния необикновен синхрон. Известно е, че близначките първенци на WWE Ники и Бри Бела родиха момченца с разлика от един ден, като Ники направи това на 31 юли 2020 година, а Бри я последва малко по-късно на 1 август. Когато някогашните борци и риалити звезди Ники и Бри оповестиха бременността си, те бяха шокирани да схванат, че имат сходни термини.

 

Превод: GlasNews

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР