Сещате ли се за този тип жени, които си мълчат,

...
Сещате ли се за този тип жени, които си мълчат,
Коментари Харесай

Виктория Капитонова с нови обвинения към Александра! И още: Всичко ли беше по сценарий?

Сещате ли се за този вид дами, които си мълчат, мълчат и внезапно просто избухват? Явно Виктория Капитонова е от тях. Или най-малко това сподели тя в следващия си авариен Instagram, който направи, откакто предходните няколко бяха блокирани след докладване на недоволни фенове. 

Конкретният мотив Капитонова да каже някои неща бяха въпроси на почитатели. Рускинята, която завоюва " Ергенът ", съобщи, че тази победа не ѝ е донесла никаква изгода, а за новата връзка на Виктор Стоянов попита риторично: " Това учудва ли някой? "

Виж още: Виктор Стоянов се пусна единствено по мускули от Малдивите 

Ако сте пропуснали, Виктор Стоянов призна в изявление за онлайн издание, че е влюбен и има жена до себе си. През миналите дни се писа, че става въпрос за Мария Тарашманова, която е travel инфлуенсърка. 

Виктория бе запитана и дали всичко е било по сюжет - нещо, на което тя можеше просто да отговори негативно. Въпреки това рускинята избра да се позове на контракта си. " Това, че шоуто завърши, не значи, че договорите ни свършиха ", сбита е тя.

Виж още: Пореден кифленски гаф: Златка Райкова стана на петна 

Що се отнася до Александра, Виктория за следващ път съобщи, че не би се държала с никого по сходен метод отвън изолирана среда, каквато е шоуто. Но и съобщи, че в никакъв случай не би позволила някой да се държи със самата нея по метода, по който Александра е позволила.

И любопитна детайлност: Виктория Капитонова дава по 300 лева месечно за коафьор, маникюр, педикюр и козметик. Ако цъкате с език сега, би трябвало да знаете, че на инфлуенсърката ѝ беше припомнено, че това постоянно е бюджетът на фамилии за храна у нас, само че пък Виктория това го знае. И ни напомня, че някои хора нямат достъп даже до питейна вода. 

Изображение: https://www.facebook.com/kapitonovavictoria

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР