Сержант Карл Улф: “На Луната има свръхсекретни извънземни структури.“Карл Улф

...
Сержант Карл Улф: “На Луната има свръхсекретни извънземни структури.“Карл Улф
Коментари Харесай

Сержант Карл Улф: `На Луната има свръхсекретни извънземни структури.`

Сержант Карл Улф: “На Луната има свръхсекретни извънземни структури. “Карл Улф служи във Военно-въздушните сили на Съединени американски щати 4 години и половина от януари 1964 година Докато работи там са му показани фотоси, направени от лунния орбитален уред, които демонстрират изкуствени структури. Снимките са преди кацането на Аполо през 1969 година

 Карл Улф
Карл Улф През 2001 година, Улф твърди, че е виждал фотографски доказателства за извънземни структури от Тъмната страна на Луната.

 Странен обект на Луната
Странен обект на ЛунатаВ изявление Улф споделя, че в средата на 60-те години на предишния век той е имал строго секретно позволение и е работил за Тактическото въздушно командване във Военновъздушната база Лангли, Вирджиния.Споделя, че е работил като електронен механик в лаборатории за фотографско наблюдаване и е прекарвал по-голямата част от времето си в работа с машини, които обработват фрагменти от наблюдения над Виетнам.
Улф си спомня по какъв начин един ден неговият шеф му споделя да се яви в база на Тактическото въздушно командване, с цел да помогне при проблем с оборудването, употребявано за обработка на изображения от първата задача на лунния орбитален уред.Той разказва оборудването, като огромна постройка вид хангар с доста задгранични жители в цивилни облекла, съпроводени от преводачи. Това го изненадва …

 2 - Сержант Карл Улф: `На Луната има свръхсекретни извънземни структури.` (видео)
Бившият водач споделя, че е бил отведен в тъмна стая с различен водач от втора класа. Тогава другият боец му споделил: „ Между другото, открихме база от Тъмната страна на Луната. “. Улф дал отговор: „ Чия? Какво искаш да кажеш? “.Пилотът му посочил фотомозайка, събрана от голям брой прекосявания на лунния орбитален уред.Четете още: Заснеха голям транспортен съд майка, който каца от противоположната страна на Луната (видео)Улф споделя:„ Той извади една от тези мозайки и ми сподели основа с геометрични форми. Имаше доста високи кули, имаше сферични здания, имаше неща, които приличаха ненапълно на радарни чинии, само че бяха доста огромни структури.

 3 – Копие - Сержант Карл Улф: `На Луната има свръхсекретни извънземни структури.` (видео)
Всеки ден, когато се прибирах, си мислех: „ Нямам самообладание да чуя за това по новините! “След като служи във Военно-въздушните сили, Улф посещава Университета в Бъфало със компетентност „ Социална и културна антропология и инженерство по електроника “.Карл Улф умира на 74 години при злополуката на 10 октомври 2018 година в Лансинг, Ню Йорк, откакто е ударен откъм гърба от ремарке на трактор, пътуващ на юг по Норт Трифамър Роуд, покрай Шарън Драйв.Улф е откаран в Медицински център Каюга, където по-късно умира от пострадванията, получени при злополуката.Въпреки, че злополуката е в развой на следствие, няма повдигнати обвинявания, а офисът на окръг Томпкинс не оповестява името на водача на ремаркето на трактора.Гледайте изявление с Карл Улф.
Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР