Серж Гнабри стана едва вторият германец, който реализира четири гола

...
Серж Гнабри стана едва вторият германец, който реализира четири гола
Коментари Харесай

Героят на Байерн: Феновете на Арсенал също са доволни

Серж Гнабри стана едвам вторият немец, който осъществя четири гола в един мач от Шампионската лига, при разгромния триумф на Байерн със 7:2 против Тотнъм в Лондон.

Така той се подреди до Марио Гомес, който също се разписа четири пъти за друга безапелационна победа още веднъж на баварците в шампионата със 7:0 против Базел в през 2012 година.

Любопитното е, че Гнабри беше закупен като младеж от лондонския противник на Тотнъм - Арсенал, само че не съумя да се утвърди на "Емиратс ", откакто записа едвам 18 мача за "артилеристите " и през лятото на 2016 година той беше продаден на Вердер Бремен, а в следствие мина и в Байерн.

"Мисля, че последният път, когато вкарах четири гола в един мач, беше, когато бях дете. Невероятно е. Много съм благополучен от представянето си и се веселя, че помогнах на тима да запише толкоз огромна победа ", стартира той.

"Трудно може да се опише с думи това 7:2. Никой от нас не си е представял, че сходно нещо е допустимо. Предполагам, че в този момент и всички почитатели на Арсенал са щастливи ".

"Със сигурност това е един от най-хубавите ни мачове до момента. Седем гола против Тотнъм като посетител не мисля, че се случва постоянно. За нас това е страховит резултат и ще му се насладим. С тази победа позицията ни в групата става още по-солидна ", сподели още той.

"Мисля, че другите тимове знаят, че Байерн в никакъв случай не стопира. След 3:1 или 4:2 можеше да понижим темпото, само че искахме повече. Това е обръщение за всички останали. Този мач сподели къде се намираме. Седем гола не се вкарват всеки ден, само че оставаме крепко стъпили на земята. Ако продължим да се представяме по този начин, сходни резултати могат да станат и още по-чести ", добави нападателят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР